10.5.11

3 Months

Time flies so fast kan? Pejam celik, tido bangun pergi kerja, balik kerja. Sedar-sedar Adam Fiqri dah 3 bulan menemani kami. Penat-penat kerja, bergegas pulang sebab tak sabar nak tengok wajah dia. Nak dengar merengek dia. Nak layan kerenah dia. Biarlah bos kata apa sekali pun, masalah kat ofis jadi zero bila balik tengok Adam senyum (especially bila dia senyum masa tidur).

3 Months update :
1. Dah pandai senyum, acah-acah
2. Respon to colors, music and even bila panggil nama dia
3. Sleeps better during the night; dah kurang bangun malam
4. Sudah trying to roll over (belum 100% perfect yet)
5. Pampers sudah size M!
6. Sangat suka masukkan tangan dalam mulut
7. Suka menendang (trust me, sakit juga dia tendang..haha)

Chubby Cheeks

I Love My Hand

Gaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!

When Adam Fiqri Meets Alif Zya

Lately amat sibuk. Balik kerja lewat sebab ada hal di luar. Weekends pun penuh dengan jemputan kahwin, membeli-belah barang rumah dan lain-lain. Ada juga try shot some videos with the D90 (video Adam lah kan obviously) tapi belum sempat edit cantik-cantik. Nanti kalau ada aku teringin nak share kat blog.

Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License