6.1.13

Welcome to the world, Amira Qaleesya

Amira Qaleesya Introducing Adam's latest cousin, Amira Qaleesya. Born on the 28th Dec 2012. She is my sister-in-law's first daughter. Now Adam have a friend back in Muar.


remark :
anyone who wish to hire me for photography service (birthdays, engagements, etc); do click on enquiries and leave your message. thanks!

29.12.12

Love is life..

1st Visit to Aquaria KLCC

..and if you miss love, you miss life.

Mother & Son
Aquaria, KLCC
25th December 2012



remark :
anyone who wish to hire me for photography service (birthdays, engagements, etc); do click on enquiries and leave your message. thanks!

18.11.12

Randomness #27 : Cherating Holiday

Let's get closer Mom!

Kali kedua Adam menjejakkan kaki ke tepi pantai. First time last year, dia tak berani lansung & takut sangat dengan bunyi ombak. Tapi kali ni lain sikit. Dah besar (almost 2 years sudah!). Dia pula yang menarik tangan kita nak main dengan air laut. Tapi main kat gigi pantai je. Ombak boleh tahan besar, angin pun kuat. Cuma alhamdulillah, cuaca sangat baik. Musim tengkujuh tak sampai lagi..in fact, Lembah Klang pula yang dihujani setiap hari. Cuaca dah unpredictable sekarang. Ramalan cuaca pun tak tepat dah. 

Anyway, we enjoyed our stay at Suria Beach Cherating. Nak cari makan pun senang sebab nearby dengan Kuala Kemanan..so 3 days full of otak-otak, sata, kopok lekor & ikan bakar. Tapi lupa pula nak snap photos kat resort tu. Cuma a few photos of Adam mandi pool & main kat pantai. Payah nak snap banyak, kejap-kejap nak kena dukung...takut dia pi lari main air, bahayaaa.


remark : anyone who wish to hire me for photography service (birthdays, engagements, etc); do click on enquiries and leave your message. thanks!

Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License