2.11.10

Randomness #24 : It's November!

Testing the Lensbabies

Perut Semakin Maju Bersama Ali Maju

2 minggu sudah berlalu. Berat rasanya nak update, tapi seperti yang ramai katakan..life must go on. Yang pergi tetap akan pergi, even kita yang masih hidup ini pun bila-bila masa saja boleh diambil kembali oleh Allah. Itu semua diluar kuasa kita. Nikmatilah hidup sebaik-baiknya, dan janganlah abaikan tanggungjawab kita.

Di sebalik semua itu, minggu lepas aku dapat lepak bersama Zaza di kedai mamak yang maju bersama-sama Kazu, Sheda dan wife aku Nida. Setahun sekali kami berjumpa macam sambut raya pula. Sangat terhibur dengan lawak-lawak mereka berdua..macam warai combi pulak. Hehe. Dapat main sekejap dengan iPad baru..Ooooh I love that Portfolio apps ..sesuai nak promote gambar kat clients.

Anyways, many thanks to Zaza for helping me get the lens I wanted :) and of course that Lensbabies too. Happy to meet Sheda again, hope you're doing fine and don't forget you still have all of us :)

Hopefully to get into some action next week, before covering an event after Raya Korban holidays. Till then!

remark : anyone who wish to hire me for photography service (birthdays, engagements, weddings); I'm open for bookings. for inquiry please email at mohamad.faizal.omar[a]gmail.com or text me. thanks!

Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License