17.10.12

KONVOKESYEN KE-7 UMP

Adam Breakdance Adam Dalam Lif

Aksi Adam Fiqri. Attoiuma, lagi few more months dah nak masuk 2 tahun. Punyalah ligat sejak dapat "kaki". Tapi Alhamdulillah, tak banyak meragam (sangat). Rambut cepat benor lebat, mengalahkan bapak dia. Gigi rasanya dah macam full set. Petah bercakap bahasa dia..(rasa macam bunyi Jerman sikit LOL). And of course, dah pandai merajuk. In fact, yang first pic tu dia tengah guling-guling merajuk sebab nak pakai kasut dia.
  Sotsugyou OmedetouAna Ikan Bakar Petai

Kali terakhir melawat UMP pada bulan Oktober 2009. Sekali lagi di bulan Oktober tahun 2012, aku menjejakkan kaki ke UMP atas sebab yang sama. Majlis Konvokesyen adik bongsu aku. Tahniah, power adik aku sebab dah pegang dua sijil, diploma & ijazah. Aku dulu dapat ijazah je. Kira dia extra sikit. Kalau rajin sambung la Master. Abang dia malas sikit. Haha. 

 Later that night we had a feast at the famous Ana Ikan Bakar Petai, Tanjung Lumpur. Thank you to my sister yang belanja sempena gaji bulan pertama dia. Semoga murah rezeki dan diberkati.

Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License