2.4.12

Bulan Ke-14

Adam, 13 months later

OMG, lamanya tidak update. Banyak sebenarnya post yang belum dimuat naik. Our first holiday bertiga, our trip to PD, my trip to Korea lagi etc. Tapi tak mengapa, will update them soon. Hopefully before 2012 ends #LOL. By the way, kejap tak kejap Adam dah masuk 1 tahun 2 bulan. Pantas kan? Rasa cam tak puas hati kan? Kenapa cepat sangat membesar? Oh jangan begitu..inilah namanya perjalanan hidup. 

Untuk saudara-mara dan kawan-kawan yang bertanya, meh saya update sikit perkembangan terkini Adam Fiqri. 
1. Belum boleh berjalan. Tapi merangkak dengan laju, dan boleh berdiri with support (biasanya tepi sofa lah) 
2. Gigi masih maintain, 6 atas + 3 bawah = 9 batang kesemuanya. 
3. Kuat membebel. Tak pasti kalau bebelan "Abbwah abbwahh abbwahh bwaahh" tu bermaksud "Abah". 
 4. Suka sangat tengok video diri sendiri. 

Gitu lah serba-sedikit. Nanti update lagi ya.


Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License