17.2.11

I Like To Move It Move It

Esok hari Jumaat tiba lagi. Sekelip mata dah 2 minggu Adam Fiqri dilahirkan. Gini la bila dah berjauhan, dapat tengok gambar..tengok video pengubat rindu. Korang yang pernah melalui "fasa" ini mesti rasa apa yang aku rasa kan?

Tak sabar nak cium pipi Adam lagi. Newborn baby ni ada satu bau yang best tau tak. Bau yang eksklusif ada kat newborn baby jer. Even kalau korang pakai bedak Jonson & Jonson Baby tu pun, takkan dapat bau yang sama. Cubalah. Tapi janganlah pi bau kat lampin dia pula okkeiy?

Wink!

Photobucket

Until I get hired for another job (which I don't know when..yet), I guess you'll be seeing Adam's photos over and over again here. After all, this is my personal photography blog eh? Sib baik aku belum ada dot com..haha



Followers

Interesting Blogs

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License