16.2.10

Wedding : Ikram & Jihan

(c) faizal omar

(c) faizal omar

(c) faizal omar

(c) faizal omar

(c) faizal omar

(c) faizal omar

(c) faizal omar


Baru pulang dari Utara. Diberi peluang menjadi fotografer untuk majlis perkahwinan Ikram & Jihan di Gurun, Kedah. Cuaca amat cantik, langit biru sepanjang masa..tapi agak panas. Suasana kampung memang meriah. Memang sempoi dan lebih "happening" kalau nak dibandingkan dengan majlis di dewan. Mungkin kerana tiada formaliti dan protokol yang perlu dipatuhi. Setuju? Outdoor pun dalam kebun getah..hehe

Apapun, agak keletihan dari perjalanan yang jauh. Hampir 1300km kereta comel kami merentasi jalanraya. Kali ini mengelak dari lebuhraya sebab kesesakan melampau Tahun Baru Cina. Alhamdulillah kami tidak sangkut dengan trafik semasa pergi dan pulang.

Enjoy dulu beberapa keping ringkasan majlis kahwin kawan saya ini. Kepada Ikram & Jihan, selamat pengantin baru! Kami tak sabar nak serang Terengganu pula!


Regards,
Faizal & Aznida
1LDKphotography

remark :
anyone who wish to hire me for photography service (birthdays, family portraitures, engagements, weddings); YES! I'm open for bookings. for inquiry please email at mohamad.faizal.omar[a]gmail.com or text me. thanks!

Followers

Archives

1LDKphotography

All photos belong to Faizal Omar unless stated.
Please DO NOT use my photos without permission.

Creative Commons License